3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAŽIĆ ‘POSTAJE’ KINEZ: Naš najbolji sudija neće duže vreme u Srbiju…

Objavljeno: 22.09.18 u 10:55

Predstojeći 158. večiti derbi poveren je Danilu Grujiću, a velika se polemika povela zašto ga ne sudi naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Naime, naš najbolji sudija će narednih skoro sedam dana provesti u Kini. Tamošnji savez je rešio da eksperimentiše sa stranim arbitrima, jer je nivo suđenja domaćih veoma loš. Tako će Milorad Mažić prvo deliti pravdu na današnjoj utakmici davljenika Guiži Žičenga i trećeplasiranog Pekinga, a onda u sredu revanš polufinala Kupa Kine između Šangdonga i Dalijen Jifenga.

Miloradu Mažiću u Kini će društvo praviti pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Takođe, oni će održati predavanje mladim sudijama u Kini. Čini nam se da ćemo Milorada Mažića i njegovu ekipu sve manje gledati u Srbiji.

0
0

3 Komentara

  1. Pantic: Pa naravno,Vucic je bio kod predsednika Kine u poseti i poveo Mazica i ekipu,vratio se kuci a nji ostavio tamo xaxaxax

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter