0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT UGAO: Da li Milojević sprema jednu promenu za Partizan? (ANKETA)

Objavljeno: 22.09.18 u 12:35

U nedelju od 19 časova u Humskoj je na programu 158. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a već se spekuiše o tome koje će igrače na teren poslati Vladan Milojević i Zoran Bata Mirković.

Čini se da je tim Crvene zvezde više nego izvestan. To će biti isti oni igrači koji su pre samo četiri dana vojevali bitku protiv Napolija u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Tačnije, moguća je jedna zamena, ali idemo redom…

Na golu je zacementiran Milan Borjan, najbolji golman prvog kola Lige šampiona. Poslednja linija takođe neće menjati izgled, te će gol Borjana čuvati još Filip Stojković, kapiten Vujadin Savić, Miloš Degenek i Milan Rodić. Promene bi mogle da budu na sredini terena. Čini se da je jedino sigurno mesto Nenada Krstičića, možda i Branka Jovičića, mada se Dušan Jovančić u poslednje vreme sve više ističe sjajnim partijama. Znak pitanja stoji kod plejmejkera i biće zanimljivo kome bi taj postao mogao da dodeli Vladan Milojević. Protiv Napolija na toj poziciji je igrao novajlija Goran Čaušić, ali se nije proslavio. Zato ne bi čudilo da se na mesto na kom je brilijrao letos vrati El Fardu Ben. Ako bi se napadač sa Komorskih ostrva vratio u sredinu, onda bi desni bok pripao odmornom Džonatanu Kafuu, koji se nije našao u protokolu za duel sa Napolijem. Jedna od opcija je i Lorenco Ebisilio.

Levi bok sigurno će pripasti Marku Marinu, dok će najistureniji biti Ričmond Boaći. Ipak, trebalo bi sačekati i videti kakvu je strategiju Vladan Milojević spremio pred 158. večtiti derbi, u prethodna tri bio je uspešan, jer još uvek ne zna za poraz, ima pobedu i dva remija.

Ko bi trebalo da igra plejmejkera u 158. večitom derbiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter