0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SNIMAK KOJI BUDI JEZU – ZVEZDAŠI, PAZITE SE: Užasan prizor na stadionu Napolija, kako je UEFA dopustila ovo?! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.18 u 19:25

Već neko vreme traje prepucavanje čelnih ljudi grada Napulja i predsednika Napolija Aurelija de Laurentisa, koji je u nekoliko navrata stadion „Sao Paolo“ nazvao „kantom“ i „toaletom“. Utisak je da je imao apsolutno pravo na takvo mišljenje, ako je verovati ovom snimku.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video zapis sa stadiona na kom ovaj tim igra svoje utakmice kao domaćin, a na kom se vidi katastrofalno stanje vicešampiona Italije i rivala Crvene zvezde, Pari Sen Žermena i Liverpula u Ligi šampiona.

Tribine su prepune rupa, opasnost praktično vreba sa svih strana, a teško je poverovati da će se nešto ozbiljnije promeniti za dve nedelje, kad u ovaj grad stiže engleski Liverpul.

Još jeziviju notu čitavoj situaciji daje početak snimka, na kom se neposredno pored rupe vidi dete dovoljno malo da kroz rupu na tribinama bez problema propadne! 

Susret u Napulju između domaćina i Crvene zvezde u okviru 5. kola Lige šampiona biće odigran 28. novembra, a stadion u Napulju će biti ujedno i prvi na kom će crveno-beli imati organizovanu podršku navijača na gostovanju, s obzirom na kaznu od dve utakmice zabrane vođenja navijača na gostovanja zbog upada pristalica crveno-belih na teren nakon pobede nad ekipom Salcburga i plasmana u Ligu šampiona.

Ovaj za ozbiljnog člana Serije A skandalozni video zapis prosto tera na pitanje – kako je UEFA dozvolila da se igra na ovako nebezbednom stadionu?

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter