0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SADA JE SVE JASNO: Oglasio se Danko Lazović i poručio – povlačim se iako sam svestan da ništa neće zameniti fudbal

Objavljeno: 21.09.18 u 17:47

Nekoliko dana ranije pričalo se o tome da postoji mogućnost da će se desiti odlazak u penziju, a sada je stigla potvrda.

I to od glavnog aktera, Danka Lazovića koji je završio profesionalno bavljenje ovim sportom.

Išlo je dobro Videotonu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ispali su u plej-ofu od AEK-a a sam kraj tog dvomeča obeležio je fizički sukob sa Markom Livajom zbog kojeg je hrvatski internacionalac dobio suspenziju od četiri utakmice.

Povodom odluke da se penzioniše govorio je i sam Lazović za klupski sajt Videotona:

– Zahvalan sam Videotonu, jer mi je pružio priliku da nastavim da igram fudbal, ali sada je vreme da završim karijeru. Naravno, ništa neće moći u potpunosti da zameni fudbal, ali osećam da me sada čeka nova avantura. Hoću da se zahvalim saigračima ne vremenu koje smo provelizajedno, kao i sjajnim trenerima od kojih mi je bila čas da učim. Veliku zahvalnost dugujem i navijačima koji su me podržavali prethodne dve godine, kao i svim drugim ljudima u klubu.

Ovakav potez srpskog napadača je doslovce šokirao čelnike Videotona koji su se takođe oglasili povodom ove situacije.

– Razgovarali smo telefenom u nedelju, a sreli se u ponedeljak. Tada mi je objasnio zašto je doneo takvu odluku. Dobro je razmislio, razgovarao sa porodicom, verujem da će Danko svakako biti uspešan u budućnosti. On je svakako bio jedan od najboljih igrača šampionske ekipe i najzaslužnijih za plasman u Ligu Evrope.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter