0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Večeras tipujemo na domaćine i jednog gosta

Objavljeno: 21.09.18 u 10:14

Sledi posle Evrope selidba na mečeve šampionata, a sledi zagrevanje za vikend sa veoma intresantim predstavama i pokušali smo ovog puta više da ‘rizikujemo’.

MONAKO – NIM 1 (1.70)

Poraz od Atletika pre nekoliko dana je arhiviran i domaćin mora da se okrene novim zadacima, a jedini cilj je da večeras pokušaju da upišu nova tri boda, koja su neophodna za priključak vrhu.

ŠTUTGART – F. DIZELDORF 1 (1.70)

U grad ‘mercedesa stiže novajlija u eliti koji ima solidan učinak i svakako da će pokušati da iznenade domaćina, koji je u naletu i dobroj formi što je samo preduslov za pobedu.

SASUOLO – EMPOLI 1 (2.20)

Pružili su ‘super’ otpor Juventusu u prošlom kolu i pokazali da imaju novi dobar sistem igre tako da sledi intresantna partija sa rivalom koji želi bar bod posle poraza od Lacija prošlog vikenda.

UESKA – R. SOSIJEDAD 2 (2.20)

Novi prvoligaš je krenuo furiozno i zatim su ‘pali kući’ pred naletima Valjekana tako da večeras hoće popravni, mada im u goste dolazi dobar rival, koji se suprostavio i Barseloni i ima blagu prednost.

Ukupna kvota na tiketu je 13.98.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter