0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI JUGA SRBIJE: Igrači Radnika ‘gore’ pred meč sa ‘Realom sa Nišave’

Objavljeno: 21.09.18 u 18:00

U subotu od 19 sati sastaće se dva predstavika juga Srbije u Superligi Radnik iz Surdulice i Radnički iz Niša.

Deveto kolo za redom, “derbi juga Srbije”, odigraće se pred velikim brojem navijača Radnika, s obzirom da je interesovanje veliko i dosta karata za ovaj meč rasprodato, a očekuje se i redovan broj navijača gostiju.

Kako u Surdulici vide ovaj meč, čulo se na redovnoj pres konferenciji:

– Radnički ima dugu tradiciju u Superligi, dok Radnik nešto manje, ali je pokazao da se može nositi sa velikim ekipama ovog ranga takmičenja. Očekujem da budemo maksimalno spremni, da odigramo jednu odličnu utakmicu, da se suprotstavimo Radničkom – istakao je trener Milanović i dodao:

– Nadamo se bodovima, ako baš ne možemo da uzmemo sva tri, onda da uzmemo makar bod i to je nešto najmanje što bi trebalo da uzmemo na našem terenu. Igrači su spremni, imaju veliku želju, iz svake njihove akcije na treninzima se vidi da “gore” da odigraju ovu utakmicu kako treba.

Milanović dodaje da u subotu neće moći da računa na golmana Nikolu Vasiljevića, koji je dobio crveni karton u meču sa Crvenom zvezdom, dok se nekolicina fudbalera koji su bili povređeni, polako vraćaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter