0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Zvezdini igrači ‘hit’ Lige šampiona, pobeda Partizana u Superkupu

Objavljeno: 20.09.18 u 23:15

Veom zanimljiv sportski dan je za nama, a obekežio ga je početak Superkupa ABA lige u košarci i Liga Evrope u fudbalu.

Ipak, početak dana prošao je u znaku Crvene zvezde i utisaka oko Lige šampiona. Zvezda je prvo dobila veliko prizanje, potom je Borajnu pripalo ‘laskavo priznanje’, baš kao i Milošu Degeneku. Skauti Seltika imali su šta da vide na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Napolija.

Partizan je juče pobedio Rad u odloženoj utakmici 5.kola Superlige Srbije, a Marko Janković je govorio o predstojećem derbiju sa Crvenom zvezdom. Ipak, kada je crno-bela porodica u pitanju, danas su u centru pažnje bili košarkaši koji su u četvrtfinalu Superkupa ABA lige pobedili Mornar. Sledeći rival u polfuinalu im je šampion Jadrana Budućnost.

Odigrani su i mečevi prvog kola grupne faze Lige Evrope, ovde su rezultati mečeva od 19 časova, a evo šta se dešavalo od 21 čas. Veče je obeležio fudbaler Rena Sar svojim prelepim golom, ali i Lulić promašajem.

Jedan zvezdin biser ostao je bez šanse u Red Staru, dok je direktor reprezentacije Darko Kovačević govorio o mogućnostima ‘orlova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter