0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan zvanično otvara košarkašku sezonu, pregršt utakmica u Ligi Evrope

Objavljeno: 20.09.18 u 08:50

Ovog četvrtka dominiraće utakmice prvog kola grupne faze Lige Evrope, ali i start ABA Superkupa u Laktašima.

Tu će najveći akcenat biti na uvodnom duelu turnira u Laktašima, gde će se sastati Partizan i Mornar iz Bara. Taj duel je na programu od 18 časova i prenosiće ga drugi kanal TV ArenaSport.

Na istom kanalu od 20:30h gledaćemo i drugo polufinale u kom će se sastati Budućnost i domaćin Igokea.

Posle uvodna dva dana prvog kola Lige šampiona, danas ćemo pratiti Ligu Evrope i mnoštvo prenosa na dve televizije.

Na RTS 2 će ići prenos samo jednog meča, i to iz Pireja između Olimpijakosa i Betisa koji se igra od 21 sat.

Na TV ArenaSport će biti ‘druga priča’. Na prvom programu od 18:55h gledaćemo duel PAOK-a i Čelsija, a od 21h Seltika i Rozenborga.

Treći kanal će od 18:55h prenositi meč Olimpika iz Marselja i Ajntrahta iz Frankfurta, a od 21h Arsenala i Vorskle. Na četvrtom ćemo od 18:55h gledati duel Lacija i Apolona, a od 21 sat Didelanža i Milana.

Peti program TV ArenaSport nudi nam okršaj Viljareala i Rendžersa od 18:55h, kao i Dinama iz Zagreba i Fenerbahčea od 21 sat.

Za ljubitelje američkog fudbala, od 2:20h posle ponoći rezervisan je početak trećeg kola NFL-a duelom između Klivlend Braunsa i Njujork Džetsa. Taj susret prenosiće prvi kanal SportKluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter