0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LJUPKO PETROVIĆ: Žao mi je što je Robi po drugi put izostao, Zvezda može da bude treća u grupi

Objavljeno: 20.09.18 u 18:06

Iskusni stručnjak oduševljen je odlukom kluba da legendarna generacija iz Barija prodefiluje sa peharom pred početak meča sa Napolijem.

Navijači Crvene zvezde su u utorak veče mogli da se prisete najvećeg trenutka u svojoj istroiji kada je čuvena generacija 1991. prodefilovala stadionom ‘Rajko Mitić’.

– Klub je napravio dobro delo odlučivši da nam pre početka prve Zvezdine utakmice u Ligi šampiona posle 26 godina pokuša da skupi šampionski tim i pruži nam priliku da defilujemo pred navijačima. Hvala svima koji su se odazvali, Savićeviću, Šabanadžoviću, Belodediću, Najdoskom… Žao mi je što je Robi drugi put izostao. Sve smo doživeli srcem i dušom, bilo nam je lepo, spektakl je delovao srceparajuće za nas, izjavio je Petrović.

Dugo je otpozdravljao stručnjak navijačima, kojima želi da se zahvali na tome.

– Napoli je pokazao dobru pas igru, Zvezda se suprotstavila jakom odbranom, sa osam, devet, čak i deset igrača iza lopte. Italijanski tim nije našao rešenje da dođe do pobede. Nerešen rezultat uspeh je za ovaj tim Zvezde, Napolitanci su pet puta skuplja ekipa, kazao je on.

Veruje Petrović da Crvena zvezda može sa Napolijem da se bori za treću poziciju u grupi i nastavak epizode na proleće u Ligi Evrope.

– Bod daje nadu svima da Zvezda može uspešno da igra sa svima. Važno je da nismo izgubili posle dugog odsustva iz najjačeg takmičenja. Inspirisani su igrači i navijači. Liverpul i Pari sen Žermen nisu mnogo bolji od Napolija. Važno je da tim nastavi da se bori kao u prvom kolu. Ako i ne uspemo da prezimimo u Evropi važno je da osvojimo titulu i sledeće godine ponovo se plasiramo u Ligu šampiona, zaključio je on.

FOTO: STARSPORT

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter