1
Evrokupovi

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v SSC Napoli Beograd, 18.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDAŠI, NAVALITE: Počela aukcija dresova Zvezde nakon Napolija, najtraženiji Boaći, Stojković, Marin – ali i Milan Pavkov!

Objavljeno: 19.09.18 u 23:18

U toku je internet aukcija fondacije Delije koja prodaje dresove u kojim su prvotimci Crvene zvezde sinoć igrali protiv Napolija.

Kako je i najavljeno iz kluba, dresovi će se preko sajta Limundo naći na aukciji, a oni koji ponude najviše dobiće vredan sportski rekvizit.

Naravno, reč je i o uspomeni na prvu utakmicu koju je Crvena zvezda ikada odigrala u ovom formatu elitnog evropskog takmičenja, ujedno i na prvi osvojeni bod pošto je meč sa italijanskom ekipom završen rezultatom 0:0.

Početna cena dresova bila je 20.000 dinara, ali je većina istih odmah po početku aukcije prebacila tu cifru. Najtraženiji je za sada dres Filipa Stojkovića čija je cena za sada došla do 50.010 dinara, a ukupno ima 30 ponuda. Na istoj ceni je i dres Ričmonda Boaćija koji ima 27 ponuda, dok je za dres Marka Marina stiglo 24 ponuda, a trenutno najveća cena jeste 30.000 dinara.

Veoma interesantan navijačima je i dres Milana Pavkova čija je cena trenutno 35.010 a ima među najviše ponuda, 25.

Aukcija će trajati još šest dana, a fondacija Delije će od sakupljene donacije pomoći najugroženije. Klikom OVDE možete pogledati dresove i učestvovati u aukciji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter