4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MIRKOVIĆ O PENALU: Mladi gospodin je lako svirao jedanaesterac protiv nas, a večeras nije za nas

Objavljeno: 19.09.18 u 21:54

Crno-beli su uspeli da upišu novu pobedu u domećem šampionatu, ali je opet svega jedanput savladan protivnički čuvar mreže.

Jedini strelac u pobedi Partizana nad Radom bio je Marko Janković.

Međutim, na startu konferencije je Zoran Bata Mirković ipak prokomentarisao situaciju u kojoj je sudija Miloš Đorić propustio da dosudi jedanaesterac nakon starta Filipa Kasalice nad Markom Jankovićem.

– Ovaj mladi gospodin koji je sudio ovu utakmicu večeras nam je sudio i protiv Mačve. Ja imam pamćenje kao slon, ako vratimo film kako je lako dosudio taj penal protiv nas, a onda kako lagano opet nije to dosudio, kazao je Mirković, a potom dodao:

– Neke stvari mi nisu jasne, zapravo, jasne su mi kristalno. Ako nama u srpskom fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema. Ja nisam iz te priče. Mnogo dugo igram fudbal i mnogo dobro ga vidim i osećam i retko šta može da mi promakne, a znam da namirišem stvari.

Mirković je zatim dao i širi komentar na odigran meč.

– Bilo je tu dosta dobrih stvari, ima pomaka u samoj igri. Imali smo problem sa realizacijom, pogotovo u prvom poluvremenu. Opet, poejdinim delovima utakmice je izgledalo kao da su im noge okovane. to se tiče igre, generalno mogu da budem zadovoljan, napravili smo dobru uvertiru za derbi u nedelju. Hteli smo da dođemo do igre i imali smo posed, ali u toj poslednjoj trećini nismo imali odlučnost i ubilačku agresivnost da se postigne gol. Imali smo dve šanse, nismo ih iskoristili. Dali smo gol u drugom poluvremenu i onda smo izrotirali malo drugačije.

Usledilo je pitanja novinara o tome da li se plaši 158. ‘večitog derbija’.

– Ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Takvih ljudi? Zašto bih se plašio. Ali, jednostavno, jedno s drugim ne ide.

0
0

4 Komentara

  1. Kme kme… Vec vidim kako kukate na derbiju kako vas je sudija pokrao… Ajde placite malo, niste dugo… Koliko godina u nazad se sve sudi u vasu korist i sad kad nece da vam poklanjaju vise penale, odmah sudije lopovi, odmah svi protiv vas… Ja sam mislio da si ti gospodin covek, ali vidim da si placljivac kao i tvoji prethodnici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter