3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ROTACIJE U HUMSKOJ: Mirković glavne adute čuva za derbi, ‘šaren’ sastav juri pobedu nad Radom

Objavljeno: 19.09.18 u 11:00

Fudbaleri Partizana u nedelju izlaze na megdan Crvenoj zvezdi u okviru 158. večitog derbija, pa crno-beli žele da naprave dobru uvertiru pred nedeljni susret, a pojedinci će dobiti priliku da se bore za ulogu startera protiv crveno-belih.

Test pred derbi. Partizan u zaostalom meču danas od 17 časova dočekuje Rad sa jasnim ciljem – upisati pobedu.

U poslednja dva susreta ekipa Zorana Mirkovića osvojila je šest bodova, ali nisu blistali i, kako HotSport saznaje, doći će do promena u startnoj postavi. Pojedinci će tako imati priliku da se u uvertiri izbore za uloge startera protiv Crvene zvezde.

Meč pauze odradiće kažnjeni defanzivac Nemanja R. Mileitć, pa će nejgovo mesto zauzeti iskusni Miroslav Vulićević, Mini odmor planiran je možda i za golmana Vladimira Stojkovića, ali i za Nebojšu Kosovića, posle serije mečeva za klub i reprezentaciju, a zameniće ga Milan Lola Smiljanić.

Trener crno-belih je prošao Radovu školu, sa Banjice je stigao u Humsku kao igrač, a njegov kolega Zoran Kiza Milinković se sa „građevinarima“ vraća na mesto uspeha.

Projektovan sastav: Kljajić – Vulićević, Marković, Valjente, N. G Miletić – Zdjelar, Smiljanić, Pantić, Zakarić, Janković – Rikardo (Nikolić).

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter