1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE BITI NIMALO LAKO: Da li je ovo tim koji je Anćeloti spremio za Zvezdu?

Objavljeno: 18.09.18 u 09:55

Fudbaleri Napolija u Beograd sigurno nisu došli samo po bod i pokušaće da u paklenoj atmosferi ‘Marakane’ stignu do veoma važna tri boda.

Posle debakla od Sampdorije u Đenovi, u vikednu za nama Napolije na svom ‘San Paulu’ savladao Fiorentinu sa 1:0. Ipak, sastav koji je istrčao protiv ‘viole’ na teren čini se neće biti isti kao ovaj danas koji bi trebalo da zapleše ‘travnatim tepihom’ Marakane.

Karlo Anćeloti će pkušati da zacementira odbranu, a da u napadu igra sa tri pokretljiva, brza i tehnički potkovana napadača. Na golu bi trebalo da bude David Ospina, iako je u poslednje vreme šansu dobija Grk Karnezis. Poslednju liniju trebalo bi da čine Albanac Hisaj, Alžirac Gulam, iskusni Raul Albiol i snažni Kulibali. Na sredini biće trojica veznih igrača, jaka u odbrani, ali i napadu Alen – Zjelinski – Hamšik. Najveća pretnja po gol Milana Borjana biće Kaljehon, Insinje i Mertens. Možda bi iznenađenje moglo da bude ostavljanje Insinjea na klupi, a šansu da dobije Poljak Arkadijuš Milik.

Evo projektovanog sastava Napolija za meč sa Crvenom zvezdom: Ospina – Hisaj, Albiol, Kulibali, Gulam – Alan, Zjelinski, Hamšik – Keljehon, Insinje (Milik) i Mertens.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter