0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019 Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda head coach Vladan Milojevic Salzburg, 29.08.2018. foto: Starsportphoto ©

JEDNA PROMENA: Milojević bi mogao samo da rotira na desnom krilu…

Objavljeno: 18.09.18 u 09:35

Trener Crvene zvezde odlučio je da pored standardne odbrane i dva zadnja vezna da uloge igračima koji su poslednjeg dana avgusta pojacali ekipu zbog nastupa u Ligi šampiona.

Sprema se spektakl na premijeri Crvene zvezde u Ligi šampiona, a u istorijskom megdanu večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ gostuje Napoli. Srpski tim je deo ‘elite’ i sada sledi borba za slavu i bodove, a kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je odlučio da se svom trenerskom idolu Karlu Anćelotiju suprostavi u postavu sa tri „džokera“. Odlučio se kormilar crveno-belih da pojačanja, koja su stigla u klub poslednjeg dana avgusta zbog takmicenja u ‘eliti’, budu starteri i uloge su dobili Goran Čaušić, Marko Marin i Ričmond Boaći.

Ostali zadaci su podeljeni standardnim momcima koji su iskreirali put do grupe. Odbrana je standardna na čelu sa Milanom Borjanom i kapitenom Vujadinom Savićem, koji će sa Milošem Degenekom voditi borbu sa sjajnim napadačima rivala. Na bokovima su Filip Stojković i Milan Rodić, kojima će pomagati kao motor ekipe Branko Jovičić i Nenad Krstičić. U potpunosti se oporavio bitan šraf Muhamed El Fradu Ben, a šansu sa klupe čekaju Ebisilijo i Kafu…

Skovana je taktika uz svete Siniše Mihajlovića, a ovo je nova stranica Crvene zvezde u Evropi i svi se nadaju dobroj partiji uz podršku 50.000 navijača.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Čaušić, Ben, Marin – Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter