Bogat sportski dan je pred nama najviše zahvaljujući kvlafikacijama za Svetsko prvenstvo u košarci, ali fudbalu i odbojci.

Sport klub je danas pripremio košarkaški maraton, a mi ćemo izdvojiti samo one zanimljivije mečeve za gledanje. Sigurno je da će neizvesno biti u Budimpešti gde Mađarska dočekuje Italiju, domaćin se bori za senzaciju i plasman na Mundobasket, dok su gosti veći deo posla obavili i biće na najvećoj košarkaškoj smotri. Utakmica je od 18 časova na Sport klubu tri. Odmah po završetku ovog meča počinje derbi iz Ljubljane gde evropski šampion dočekuje Tursku. Slovenija je dosta oslabljena ne igranjem Luke Dončića, a čini se i da je Kina predaleko za zemlju zimskih sportova, ali od skora i košarke. Za kraj sigurno najzanimljiviji meč u kom Poljska dočekuje NBA Hrvatsku. Hrvatima je ovo poslednji voz za Kinu, a videćemo od 21 čas na Sport klubu hoće li ga i uhvatiti ili torbe ostaju u Zagrebu.


Kada je reč o odbojci za nas u Srbiji je najzanimljiviji duel Kameruna i Rusije, mada sve sem pobede ‘zbornaje komande’ bilo bi senzacija.

Fudbal je danas na Areni sport. Od domaćih utakmica izdvajamo poslednji duel Prve lige Srbije između Metalca i Teleoptika na Areni sport tri od 18.00. U isto vreme ‘četvrti’ kanal donosi prenos meča Ostrava-Sparta Prag. Poslastica je ostavljena za 20.30 kada Spal dočekuje Atalantu u poslednjem meču 4. kola Serije A.

SPORT KLUB:

ARENA SPORT:

18.00 – FUDBAL – METALAC – TELEOPTIK
18.00 – FUDBAL – OSTRAVA – SPARTA PRAG
21.00 – FUDBAL – SPAL – ATALANTA
21.00 – FUDBAL – BEZIE – MEC