0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KULIBALI: Daćemo sve od sebe, ali…

Objavljeno: 17.09.18 u 19:01

Kalidu Kulibali  kao najskuplji fudbaler Napolija na konferenciji za medije pred gostovanje Crvenoj zvezdi imao je šta da kaže povodom utakmice koja je na programu sutra od 21 čas. 

Na početku je istakao da će, uprkos tome što su Pari Sen Žermen i Liverpul favoriti, u ovoj grupi i Zvezda i Napoli imati svoje šanse:

– Mi ćemo dati sve od nas, PSŽ i Liverpul su možda favoriti, ali ne treba zanemariti i ostale. Mi ćemo probati da prođemo grupu što prošle godine nismo uradili. Vrlo važna utakmica, znamo kako je u Ligi šampiona, kako će nam biti posle… Slušamo trenera i u LŠ će sigurno biti drugačije nego u Seriji A. Na ‘Marakani’ će biti vrlo teško, rekao je on.

Umesto Maurisija Sarija, na klupu je stigao Karlo Anćeloti, što Kulibaliju daje nadu da se neće ponoviti prošla sezona, kad Napoli nije prošao grupnu fazu.

– Možda je trener Sari imao problem, sada je sve novo. Hoćemo da ispoštujemo naše igrače i navijače kao i naše heroje.

 A reči je bilo i o atmosferi…

– Mene ništa ne plaši, znamo kako je Zvezdi sa njihovim navijačima, ali imamo i mi naše i znamo kako je igrati pred takvom atmosferom, zaključio je Kulibali.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter