0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE ZA SVE NAVIJAČE ZVEZDE: Spremite maramice, ovakav nalet emocija nećete skoro doživeti!

Objavljeno: 17.09.18 u 19:18

Uvertira za meč 1. kola Lige šampiona i duel sa Napolijem u grupi C imaće šampionski karakter.

Pravi spektakl očekuje sve navijače već od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“ jer će tada na teren izaći članovi slavne generacije koja je osvojila titulu prvaka Evrope u Bariju.

Crvena zvezda je pre 27 godina zlatnim slovima ispisala svoje ime u istoriji evropskog fudbala. Ponos i radost koju su tadašnji fudbaleri kluba doneli crveno-beloj porodici se ne zaboravljaju.

Zato ćemo u danu kada se Crvena zvezda na velika vrata vraća među fudbalsku elitu prirediti pravi spektakl za sve navijače.

Uoči početka utakmice sa Napolijem članovi čuvene generacije iz Barija, koja je osvojila evropsku titulu u nezaboravnom finalu 1991. godine protiv Olimpika iz Marseja u Bariju, biće posebni gosti.

Zvezdini šampioni će izaći na Marakanu i obići počasni krug u 20 časova, pošto je dobijeno potrebno odobrenje od UEFA, i zato pozivano publiku da na vreme zauzme mesta na tribinama, kako bi pozdravila šampione iz Barija.

Legende kluba su to svakako zaslužile, da ih 50.000 navijača dočeka ovacijama, a ujedno će navijači na taj način ispratiti i sve detalje do premijere u Ligi šampiona na stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter