3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ: Evropa je arhivirana, sad napadamo oba domaća trofeja!

Objavljeno: 17.09.18 u 12:00

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze crno-beli su se vratili superligaškim obavezama i gustom rasporedu koji ih očekuje tokom nedelje – utakmica sa ekipom FK Rad, a potom i 158. večiti derbi.

Među standardnim igračima, a ujedno i reprezentativcima, koji su iz nacionalnog uskočili u klupska obeležja u utakmici 8. kola SLS protiv Proletera bio je i Aleksandar Šćekić sa kojim razgovaramo o aktuelnim temama.

O reprezentaciji i Ligi nacija ?

− Zadovoljan sam kako smo odigrali oba meča i bodovima koje smo uzeli, budući da smo igrali bez tri-četri standardna igrača. Uvek može bolje, ali svoje partije protiv Rumunije gde sam bio starter, a potomi protiv Litvanije, gde sam ušao mogu oceniti kao dobre.

O Partizanu ?

− Nažalost nismo uspeli da uđemo u Evropu i stoga smo se okrenuli domaćem prvenstvu u kojem se znaju prioriteti, a to je osvajanje oba pehara, Kup i domaće prvenstvo. U Partizanu su takvi ciljevi uvek prioritet i ništa ispod toga se ne priznaje, pa je logično što je pritisak veći u nastavku šampionata. Idemo utakmicu po utakmicu i skupljamo bodove. Derbi jeste u podsvesti, posebno što će to biti moj prvi i to pred domaćom publikom, ali do njega imamo još jednu važnu prepreku, a to je ekipa Rada. Sa svima se odlično slažem, a šef i saigrači su mi pomogli da se brže adaptiram. Pritisak postoji svakodnevno, jer kao što sam rekao navijači su navikli na pehare i titule, a moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da tako i bude.

0
0

3 Komentara

  1. STA bre vi napadate SA tom
    UPRAVOM I trenera amatera
    vi cete imati problem da
    Budete treci Sto SE javljas
    JADO GDE su VAZURA I
    ILIJEV NEZNALICE sto su nas
    OJADILE I unakazile I za
    sledece PRVENSTVO GNJIDE
    BJEKA I ZEKA ZA NJIH SU
    PREMIJER LIGASI MARS BRE. VOLIM PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter