0
Evropske lige

SERIJA A: Ronaldo puta dva, Đenova slavila, remi u Udinama (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.18 u 17:16

Odigrana su još tri meča četvrtog kola italijanske Serije A.

Ekipa Đenove savladala je na svom stadionu Bolonju minimalnim rezultatom. Pobedonosni pogodak za domaću ekipu postigao je Pjatek u 69. minutu igre na asistenciju Krišita i time ujedno postavio i konanačan rezultat meča. Gosti su u finišu utakmice ostali sa igračem manje, jer je Pulgar dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkih igrača.

Stara dama iz Torina uspela da je da dođe do novih bodova u duelu sa Sasuolom. Domaća ekipa imala je probleme da savlada otpor gostiju tokom prvog dela meča. Do vodećeg gola dolazi u 50. minutu igre kada je strelac bio Kristijano Ronaldo kome je ovo prvi gol u crno-belom dresu. Na dva nula povidio je Portugalac u 65. minutu igre na asistenciju Emrea Čana, a počasni pogodak domaći tim postiže u prvom minutu dodatnog vremena, a strelac je Babakar. U četvrtom minutu nadoknade vremena creni karton dobio je Daglas Kosta zbog nesportskog ponašanja.

Utakmica koje se igrala u Udinama okončana je bez pobednika, ali ne i bez golova. Domaći tim u 28. minutu dolazi do prednosti golom De Paula. Gosti do izjednačejna i postavljanja konačnog rezultata dolaze u 49. minutu igre, a strelac je bio Meite.

Serija A, 4. kolo:

Subota

Inter – Parma 0:1
Napoli- Fiorentina 0:0
Frozinone – Sampdorija 0:5

Nedelja

Roma – Kjevo 2:2

Đenova – Bolonja 1:0 (0:0)
(Pjatek 69)

Juventus – Sasuolo 2:1 (0:0)
(Ronaldo 50, 65 – Babakar 90)

Udineze – Torino 1:1 (1:0)
(De Paul 28 – Meite 49)

18.00 Empoli – Lacio
20.30 Kaljari – Milan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter