13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBOREN REKORD: Evo koliko je novca Crvena zvezda potrošila poslednjeg dana prelaznog roka

Objavljeno: 16.09.18 u 11:26

Trio koji je stigao u klub poslednjeg dana prelaznog roka „ispraznio“ kasu zbog nastupa u Ligi šampiona.

Crta se podvlači na kraju, a zbog obaveza i na ostalim frontovima pored Lige šampiona Crvena zvezda je za tri poslednja pojačanja 31. avgusta izdvojila ukupno 4,2 miliona evra, sa ciljem da ojača tim za Ligu šampiona, odbrani šampionsku titulu, ali i posle sedam godina osvoji pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije.

Brojke vezane za transfere su otkrivene…

Ričmond Boaći je kineskom Đangsu Suningu plažen 2,5 miliona evra. Podsećamo, on je u Kinu u februaru otišao za 5,2 miliona. On je tako postao rekorder po obeštećenju u istoriji Crvene zvezde.

Vezista Goran Čaušić iz tulskog Arsenala stigao je za milion evra, dok je Marko Marin kao „zvezda“ prelaznog roka koštao 700.000 evra, plus 30% od naredne prodaje koji će ići Olimpijakosu.

Bivši reprezentativac Nemačke trebalo bi da inkasira oko milion evra po čemu je na prvom mestu kada je plata u pitanju, iza njega slede Boaći i Kafu. Petorici prvotimaca Zvezda sprema reviziju ugovora, tako da je ove godine budžet za ekipu sa premijama rekordan.

Sledi premijerni nastup u Ligi šampiona, od koje se dobro zaradilo, a prema podacima sa specijalizovanog sajta „Transfermarkt“, aktuelni šampion Srbije vredi 45 miliona evra.

 

0
0

13 Komentara

  1. oboren rekord …?! svako normalan u sportskoj Srbiji dobro zna, da su u poslednjih 6 godina oboreni svi rekordi od : STARI – NOVIH DUGOVA … NACINU FINANSIRANJA …UTICAJA DRZAVE I VLASTI I AUTORITETA U SVIM SAVEZIMAI KLUBOVIMA … U NAMESTENJU REZULTATA U NAMESTENIM-NEREGULARNIM zvezdinim LIGAMA … KROZ TAJ PROTOCNI BOJLER – RUPU, ZA DOMACE I STRANE IGRACE, PROSLO JE CC 300 IGRACA ( ne zapamceno …). SPROVEDOSE I SPROVODE MEDISKU KAMPANJU … DA OPRAVDAJU SVE MANIPULACIJE, LAZI, PREVARE I PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA … TO NI JEDAN KLUB NA SVETU NEMA … u tim i takvim prilikama … kad se sve AFIRMATIVNO predstavlja (prodali za 5,2 i isto odmah kupili za 2,5 … ko poveruje, strasno dobro!?). nista novo, da rekordi padaju u korist drzavnog projekta-zvezda a na stetu svih … to svakodnevno gledamo na primera … u svetu, koje neko uspesno primenjuje i na nas koristeci ime i sumnjivu tradiciju-vrednost zvezde …

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda u korist a ne na stetu svih. Brend mora da se postuje, za koga da izdvajamo nego za Zvezdu. Nek se opet vrate dani stare slave, nek se opet vrati radost narodu nasem.

      0
      0
      Odgovori
    • Svaki normalan čovjek zna da poslovanje kluba kontrolise UEFA,znači muljanje je nemoguće! Toliko o tome,ko nerazume neka zove Evropske kontrolore pa pita!

      0
      0
      Odgovori
    • @Anonimni
      Ne lupetaj!Na transfermarketu imaš zvanične podatke o svim transferima zvezdinih fudbalera.Sve je transparentno i objavljeno je u medijima.Isto tako je sve jasno i za Boaćija.Ne širi laži,ali svi znamo da je vama franjevcima tako lakše da se tešite…

      0
      0
      Odgovori
  2. Da podsetim ove mladje navijace,ovako je Zvezda funkcionisala kroz citavu svoju istoriju.Favorizovana od strane drzave uvek je dovodila najskuplje igrace,prva je probila magicnu cifru od tadasnjih milion maraka plativsi Vojvodini za Sinisu Mihajlovica.Nikakvog tu rivaliteta izmedju Partizana i Zvezde nije bilo.Uvek se po nalogu drzavnih mocnika ,,gurao,,samo jedan klub.Setite se Ruzica kako je prisao Stanojevicu i rekao mu,pa mozda bi i Zvezda trebalo da bude prvak,pusti je!!!!!!!!!!Tako da svaka pobeda Partizana protiv Zvezde vredi puta 10!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Množi ti pobede koliko tebi odgovara. Šta te boli mali mozak (veliki i ne može da te boli)? Dovodili ste i vi koga ste i kada ste hteli! Podsetiću te da ste tako i nastali, dovođem velikog broja igrača iz Zagreba (Bobek, Čajkovski, Brozović, Glazer… Ma mrzi me da ti pišem, nađi guglaj i sam! A to što si sebi uvrteo u glavu. Pa je l’ su generali iz Partizana Pančeva i Savićevića naprasno poslali u vojsku, samo iz razloga što nisu došli u Partizan! Čitaj malo, pamti šta si pročitao, ako baš svemu nisi bio savremenik! Šta ćeš više UKRALI ste stadion vojsci. Njihov stadion koji su vam dali na korišćenje. Pazi, NJIHOVO! Mogu da ga sruše i naprave park, parking, tržni centar, šta god… Vi se tu ništa ne pitate, samo ste iskoristili trenutnu vlast navijača usranog kluba i prepisali ga trenutnom korisniku. Ništa drugo nego pljačka!!! Čuj, ulagali i održavali… To vas niko nije terao, mogli su i vas tuže zbog građevinskih izmena, a i sa kojim dozvolama ste to radili? Čist kriminal!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter