4
Domaći fudbal

ANĆELOTI ODABRAO PUTNIKE ZA BEOGRAD: Na spisku i prva zvezda tima, iako je bilo spekulacija da je povređena

Objavljeno: 16.09.18 u 21:40

Fudbaleri Napolija sutra dolaze u Beograd, a jedini trening pred utakmicu odradiće na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18.30.

Posle pobede nad Fiorentinom 1:0 zaboravljena je lošapartija protiv Sampdorija, ali i atmosfera na relaciji navijači i prvi čovek kluba Aurelio de Laurentis. Trener tima iz grada pod Vezuvom Karlo Anćeloti izabrao je 23 igrača koja vodi u Beograd, a među njima je i prva vedeta tima Dris Mertens.

Naime, Belgijanac je u 57. minutu utakmice sa Fiorentinom izašao iz igre, a mediji su spekulisali da je reč o povredi. Ipak, on će se naći u avionu za Srbiju. Tu su još:

Golmani: Karnezis, Ospina, Meret

Defanzivci: Albiol, Malcuit, Luperto, Mario Rui, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj

Vezni red: Allan, Zielinski, Fabian Ruiz, Diawara, Hamsik, Rog

Napadači: Callejon, Verdi, Insigne, Mertens, Milik, Ounas

Podsetimo, Crvena zvezda i Napoli igraju u utorak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 1. kola grupne faze Lige šampiona.

0
0

4 Komentara

  1. Treba biti realan, Zvezda nema nikakve šanse u grupnoj fazi LŠ. Osvojićemo poslednje mesto! PSŽ, Liverpul i Napoli su druga dimenzija za Zvezdu! Najgore je to što neki veruju iu smešne zvezdine „kapitalce“, standardne rezerve u prijašnjim klubovima. Broj „kapitalaca“ u timu Zvezde protiv Napolija će se odraziti na rezultat, u obrnutoj srazmeri sa njihovim brojem u timu! Igrati sa njima u timu protiv ovih vanzemaljaca, ravno je samoubistvu a tu je još i spori i neodgovorni Stojković! Uz sve to, taktika Milojevića će biti ista kao i protiv CSKA ili Salcburga, znači parkirani autobus sa simulacijom kontranapada!

    0
    0
    Odgovori
      • Naprotiv, Milane ja ne navijam za onaj građanski nogometni klub iz komšiluka! Zvezdaš sam od kada znam za sebe, odnosno od vremena dr. Pižona, Šestića, Dula Savića, Filipovića i ostalih, ali sam jako realan. Nemoj da ti reper bude ova utakmica protiv nejakog i neravnopravnog Radnika, koji je praktično igrao bez odbrane. Kod svakog postignutog gola igrač Zvezde je bio usamljen a to se protiv vanzemaljaca iz grupne faze, ne može desiti ni na treningu! Ogromnu većinu domačih igrača smatram odličnim igračima, ali zvezdini „kapitalci“, standardne rezerve iz ranijih klubova, ne mogu igrati ni u SLS! To će dokazati grupna faza LŠ! Mnogi će se osvestiti već protiv Napolija!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter