6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEVNULA DESNICA: Nije Boaći već BUMaći, golčina crveno-belog povratnika! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.18 u 22:11

Već na prvom meču od kako je ponovo obukao dres Crvene zvezde, Ričmond Boaći je pokazao zašto ima epitet jednog od najboljih napadača u novijoj istoriji crveno-belih.

Nakon što je u 33. minutu pogodio gol, a potom u 42. fantastično uposlio Marina, Ričmond Boaći je u 62. minutu utakmice postigao i svoj drugi gol na meču.

I to kakav!

Odličnu loptu dobio je Boaći od Veljka Simića, namestio se i opalio po lopti, koja je završila u gornjem desnom uglu za 4:0.

(Youtube/Arena Sport 1HD)

Nedugo potom, u strelce se upisalo i treće pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka Goran Čaušić, koji je nakon asistencije Marina preciznim udarcem sa nešto manje od dvadeset metara pogodio mrežu Radnika.

(Youtube/Arema Sport 1HD)

 

0
0

6 Komentara

  1. Zbog okolnosti koje su se dogodile, Radnik ne može biti merilo kvaliteta ni Zvezde , ni Boaćija! Polako Boaći, nemoj odmah da visoko uzletiš! Seti se da si u Italiji u 4 kluba, kod 4 trenera bio 4 godine rezerva i da si u Kini kod 2 trenera bio 7 meseci rezerva! Pred tobom je omnibus diplomski rad a on je fragmentaran i sastoji se iz 6 delova a prvi deo polažeš već protiv Napolija! Ako sa uspehom položiš ovaj omnibus diplomski rad, onda se može reći da si odličan napadač i da su se s razlogom „pravili redovi pred Marakanom za tobom, ove zime“, ali ako budeš na nivou iz LE, tvoja sledeća destinacija biće Kirgistan!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, mogu 4, ali ako misliš konkretno na jučarašnju utakmicu, Borjan, Degenek i Stojković se ne računaju kao stranci, jer imaju i naše državljanstvo. Tako da od stranaca, juče su nastupili Boaći, Marin, Kafu i Ebesilio.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter