1
Domaći fudbal

FLEŠ SA KROVA: Voždovac pojačan dočekuje Čukarički (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.18 u 10:30

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Voždovca Branko Vojinović i fudbaler Nikola Ćirković.

– Imamo ispred sebe veoma zahtevnu utakmicu. Protivnika koji je pokazuje izuzetan kvalitet u ovom delu prvenstva. Ulazimo u meč, kao i sve utakmice što smo do sada odigrali. Ulazimo sa namerom da odigramo kvalitetno i da ćemo napraviti dobar rezultat – reči su Branka Vojinovića.

– Dodatno smo ojačani sa tri igrača koja su nam došla zadnjim danom prelaznog roka, a radi se o Marku Jovanoviću, Lazaru Zličiću i Luki Milunoviću. Oni sa nama treniraju desetak dana i pokazuju zavidan kvalitet i biće osetna pojačanja za naš tim.

Potom je govorio fudbaler ‘zmajeva’ Nikola Ćirković.

– Očekuje nas veoma teška utakmica. Čukarički je iskusna ekipa koja ima samo jedan poraz u proteklom delu sezone i to od Crvene zvezde. Mi smo pauzu dobro iskoristili da se uigramo i da se što bolje spremimo za meč– naglasio je Ćirković i dodao:

– Ovu priliku bih iskoristio da pozovem navijače da dođu da nas podrže , kako bismo uspeli da osvojimo sva tri boda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter