14
Domaći fudbal

RAPSODIJA BRĐANA PROTIV CRNO-BELIH: Partizan ovakav poraz nije skoro doživeo, Čuka brojala do sedam!

Objavljeno: 13.09.18 u 12:24

Fudbaleri Čukaričkog su blago rečeno razbili Partizan u meču 6. kola Omladinske lige Srbije.

U susret odigran na Teleoptikovom terenu Partizan je ušao bez ijednog izgubljenog boda posle prvih pet mečeva, dok je Čukarički bio četvrti sa 13 bodova, isto koliko i Crvena zvezda, uz meč manje u odnosu na crveno-bele.

Susret je tim sa Banovog brda otvorio uz dva gola za samo pet minuta, preko Rubežića i Vidosavljevića sa penala.

U periodu od 20 – 25. minuta Kokir je prvo sa penala smanjio na 2:1, a potom i izjednačio, ali je gostujući sastav u završnici prvog dela došao do vođstva od 3:2 preko Fratovića, i tim rezultatom je okončan prvi deo.

Drugo poluvreme donelo je pravu kanonadu na samom početku, pošto je Čukarički u prvih pet minuta čak tri puta pogodio mrežu rivala, i to preko Vidosavljevića, Fratovića i Rubežića, da bi konačnih 7:2 postavio Radić petnaest minuta pre kraja meča.

Ovom pobedom Čukarički je sa četvrte pozicije došao do liderske, pošto nakon šest kola ima 16 bodova, jedan više u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu i Partizan na jednom mestu iza, odnosno tri u odnosu na Crvenu zvezdu na četvrtoj poziciji.

Nema sumnje, Čukarički preti da u bliskoj budućnosti zahvaljujući sjajnom radu omladinske škole predvođene direktorom Igorom Matićem ugrozi primat Crvene zvezde i Partizana.

0
0

14 Komentara

  1. Partizan igra sve lige od petlica do omladinaca sa godinu mladjim generacijama od protivnika,tako da opusteno,zato i jesmo najbolja omladinska skola na svetu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pre neki dan komsije izgubile 6:0 , to mu dodje prvi set. Danas klub osnovan kod komsija izgubio u taj- breku , 7:2 ,to mu dodje drugi set . komsije se bas pretplatile na tenis…

    0
    0
    Odgovori
  3. Dokle više te prijateljske veze u školi pa tu rade treneri koji sebe nazivaju..trenerima a uče se poslu u partizanu..partizan nije za učenje nego da u njemu rade pravi tteneri …škola se urušava a radinović misli da je to normalno…nema dva trenera koji znaju svoj posao..sve su kombinacije i lepo im je na teleoptiku..ušuškani..sram vas bilo mislite da je lako raditi u tom gigantu…ma treba tom treneru dati otkaz kako je došao tako i da ode …tiho da ga niko nevidi tako je i ušao u partizan..i kazniti ga sa celom platom..za primer..ejjjj sedam…partizan ..nije ni bruka ..ni sramota..to je skandal…a iz te ekipe imate potencijalne..prvotimce..samo neznam za koju ligu i koga

    0
    0
    Odgovori
  4. Cuka je bila sampion pre 3 sezone, u poslednjih 4-5 godina niko nije vezao dve titule, tako primat niko i ne drzi!

    0
    0
    Odgovori
  5. Moj PARTIZANE ZAR NE VIDIS DA SU TRENERI NAJSLABIJA KARIKA
    U PUNO KLUBOVA SD PARTIZAN U FUDBALU KOSARCI VATERPOLO
    RUKOMETU A UPRAVE
    SU NAM KUKU LELE
    E NEMA VELIKI REZULTAT
    SA
    PROSECNIM TRENEROM
    HVALA VOLIM PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori
  6. Cuka je najorganizovaniji i najperspektivniji fudbalski klub u Srbiji . Svaka cast ! Nema veza i vezica da igraju , igraju najbolji i tacka ! SVAKA CAST

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter