Fudbaleri Čukaričkog su blago rečeno razbili Partizan u meču 6. kola Omladinske lige Srbije.

U susret odigran na Teleoptikovom terenu Partizan je ušao bez ijednog izgubljenog boda posle prvih pet mečeva, dok je Čukarički bio četvrti sa 13 bodova, isto koliko i Crvena zvezda, uz meč manje u odnosu na crveno-bele.


Susret je tim sa Banovog brda otvorio uz dva gola za samo pet minuta, preko Rubežića i Vidosavljevića sa penala.

U periodu od 20 – 25. minuta Kokir je prvo sa penala smanjio na 2:1, a potom i izjednačio, ali je gostujući sastav u završnici prvog dela došao do vođstva od 3:2 preko Fratovića, i tim rezultatom je okončan prvi deo.

Drugo poluvreme donelo je pravu kanonadu na samom početku, pošto je Čukarički u prvih pet minuta čak tri puta pogodio mrežu rivala, i to preko Vidosavljevića, Fratovića i Rubežića, da bi konačnih 7:2 postavio Radić petnaest minuta pre kraja meča.

Ovom pobedom Čukarički je sa četvrte pozicije došao do liderske, pošto nakon šest kola ima 16 bodova, jedan više u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu i Partizan na jednom mestu iza, odnosno tri u odnosu na Crvenu zvezdu na četvrtoj poziciji.

Nema sumnje, Čukarički preti da u bliskoj budućnosti zahvaljujući sjajnom radu omladinske škole predvođene direktorom Igorom Matićem ugrozi primat Crvene zvezde i Partizana.