1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČAN MARKETINŠKI POTEZ: Subotičani kao veliki evropski klubovi (FOTO)

Objavljeno: 13.09.18 u 20:52

Subotičani će od sada u novom ruhu odlaziti na gostujuće mečeve.

Spartak se trenutno nalazi na dnu tabele i to sigurno nije u skladu sa patijama koje su pružali na startu sezone.

Partijama koje su pružili u kvalifikacijama za Ligu Evrope činilo se da će igrači tima iz Subotice dosta bolje delovati i u šampionatu. Međutim to nije tako, oni se trenutno nalaze na 14. poziciji Superlige, ali su ipak ljudi iz ovog kluba rešili da načine korak nalik velikim klubovima.

Mnogi veliki timovi imaju svoje autobuse koje su brendirani, a sada nakon Crvene zvezde, Čukaričkog, Partizana i još nekih timova staje i Spartak iz Subotice. Oni će sada u novom izdaću ići na gostujuće mečeve, a možete videti i kako izgleda novi autobus ove ekipe.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on

0
0

1 Komentara

  1. Odlicno, tako treba. Bravo Spartak. Treba naci jakog sponzora koji ce u Klub godisnje ubacivati milionce sa ciljem da se taj novac striktno koristi na pojacanja tima. Spartak zasluzuje da bude stalno u vrhu srpskog fudbala pa i, ako bog da, jednog dana, uskoro, i da osvoji koji trofej! Zasto da ne!? Spartak svakako,po tradiciji i svemu ostalom spada u pet naj klubova Srbije. Posebno, sve strukture grada moraju dodatno da pomognu da se i taj nevoljni stadion dovrsi, dovede u red da se na njemu mogu igrati svi nivoi evropskih meceva. Treba stalno imati u vidu jedan kljucni ,veliki, cilj a to je da Spartak jednog dana , a sto pre, udje u grupnu fazu Lige Evrope. Zar je to nemoguce? Molim? Nakon toga Spartak,Klub ce obezbediti rad na visem nivou i na duge staze.
    Naravno da je moguce, ali treba raditi ,biti mudar, znati dobro svoje ciljeve i osmisliti nacine i strategiju!Posebno, mora se pod hitno profesionalizovati organizacija kluba, za najmanje detalje da se zna red i poredak I kontrola rada i posovanja Kluba!TO je mozda kljuc svega jer Klub kao drustveno dobro ne sme biti poligon za kradje i potkradanja, za koruptivna dela!
    Napred spartakovci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter