Ne prestaju čelnici kluba iz Ljutice Bogdana sa skalapanjem tima.

Načelno dogovoreni uslovi sa igračima koji su temelj tima koji se plasirao u Ligu šampiona što je dokaz da se misli na budućnost.


Nastavlja Crvena zvezda da vuče poteze svojstvene klubovima koji misle i na budućnost posle plasmana u Ligu šampiona. Kako je HotSport nedavno eskluzivno najavio za bitnu ‘petorku’ spremni su ugovori za produzenje na još najmanje po godinu dana uz povećanje plate. Posao da svi budu zadovoljni i načelno su svi dali saglasnost i samo ostaje da uslede potpisi Milana Borjana, Filipa Stojkovića, Nenada Krstičića, Branka Jovičica i kapitena Vujadina Savića. Trio iz odbrane ima opciju dve plus jednu godinu, pa je klub odlucio da aktivira klauzulu. Bedem sa sredine terena je u fokusu timova iz Evrope i bitno je obezbediti se na vreme za zaradu prulikom prodaje. I ne samo to ovi potpisi donose ostanak većine na okupu za narednu evropsku misiju sledeće sezone.

FOTO: STARSPORT

Pošto nije napustio ekipu pored ponuda iz Turske i Španije ovim igračima treba da se pridruži i junak iz Salcburga Milan Pavkov. Stasiti napadač ima svoje mesto i posle lakšeg potresa mozga i iščašenja vrata još je na bolovanju i uskoro treba da se priključi ekipi na treninzima.