Crvena zvezda je rasprodala sve paketa karata za utakmice Lige šampiona, što znači da će igrači imati veliku podršku u sva tri meča protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena.

Karata u prodaji više nema. Crvena zvezda ima će podršku sa svih strana od Srbije preko Crne Gore i Republike Srpske do Makedonije. Prodato je 50.000 kompleta, a kako kaže direktor marketinga Crvene zvezde Goran Broćić, male bi bile tri ‘Marakane’.


– Za mojih devet godina otkako sam u Crvenoj zvezdi ne pamtim ovoliku gužvu ispred blagajne “Marakane”. Tri “Marakane” ne bi bile dovoljne da prime sve koji žele da gledaju naš tim. Ne mogu tačno da vam kažem, ali mislim da će prihod kluba biti malo više od tri miliona evra. Kontingent je smanjen zbog navijača gostujućih klubova, lože, karata koje klub mora da da UEFA zbog pravila Lige šampiona… Međutim, minimum tri miliona evra je zarada – istakao je Borićić, a preneo je ‘Informer’.

FOTO: STARSPORT

Lep kontigent karata dobile su i pristalice Napolija.

– Napoliju je prosleđeno nešto više od 2.000 karata, pet odsto kapaciteta stadiona. UEFA je uzela približno 1.000 karata, ostaje 48.000 karata za naše navijače. To su grube cifre, nemojte me držati za reč. Verujem da će klub izaći s tačnim ciframa kad se sve završi. Svi su morali da plate, nijedna karta nije poklonjena. Izuzetak su samo ulaznice koje pripadaju UEFA prema ugovorima, a to je 500 karata. Preostalih 500 koje su uzeli morali su da plate – rekao je Broćić.