0
Evropske lige

DA LI JE POLITIKA UMEŠALA PRSTE: Teri se zahvalio Rusima, neće u Moskvu! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.18 u 20:30

Kao septembarska ‘bomba’ odjeknula je vest da će Džon Teri pojačati Spartak iz Moskve i to sa platom od tri miliona evra.

Ipak, danas je iskusni štoper odjavio Ruse i kulturno im se zahvalio na izdašnoj ponudi koju su mu poslali. Nekadašnji kapiten Čelsija i dalje će biti slobodan agent.

– Nakon perioda razmišljanja odlučio sam da odbijem ponudu Spartaka iz Moskve. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim Spartaku i da poželim njemu i njegovim navijačima sve najbolje u nastavku sezone. Radi se o ambicioznom klubu i impresioniran sam profesionalizmom Moskovljana. Ipak, nakon što sam pričao sa svojom porodicom, shvatili smo da nismo spremni za prelazak u ovom trenutku – rekao je Džon Teri.

Čudno je da igrač koji je u poznim fudbalskim godinama odbije ovako izlišnu ponudu kakvu ne može dobiti sem ako se odluči za Kinu, zbog toga se u medijima već spekuliše da je reč o političkoj odluci, jer se Rusija i Engleska već duže vreme sukobljavaju oko slučaja trovanja porodice Skripalj u Šuzberiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter