Današnji dan obeležila je proslava Serhija Ramosa, spisak Aleksandra Đorđevića, kao i neverovatne slike sa stadiona Crvene zvezde.

[yuzo_related]

Bez dileme najviše pažnje privukla je proslava Serhija Ramosa nakon što je zatresao mrežu Hrvatske. Naime, on je svoj gol u mreži Hrvatske proslavio na isti način kao i Granit Džaka i Džerdan Šaćiri.

Španci su inače savladali “vatrene” sa čak 6:0 uz dva prelepa gola Marka Asensija.

Navijači Crvene zvezde danas su mogli da kupe karte za utakmice Lige šampiona, što je rezultiralo neverovatnim scenama u “Ljutice Bogdana”, kao i jednim neverovatnim podatkom. A poznato je i da li će Vladan Milojević moći da računa na dvojicu važnih igrača.

Takođe, postoji mogućnost da Zvezda svoju utakmicu protiv Napolija odigra u Bariju, ali još uvek nema zvanične potvrde te informacije.

A jedan od junaka iz Barija je ponovo oduševio crveno-bele.

UEFA je najavila veliku promenu i uvođenje trećeg klupskog takmičenja u Evropi.

Što se tiče Partizana, crno-beli su od danas “jači” za još jedno ime, dok je košarkaška sekcija u danu pobede ostala bez čak šest košarkaša.

Što se tiče reprezentacije, mlada selekcija Srbije pobedom nad Rusijom obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine u San Marinu, a strelac odlučujućeg gola ekskluzivno za HotSport je prokomentarisao pobedu nad Rusijom.

Njegov stariji kolega iz “A” tima dočekao je davno obećani poklon, dok je selektor Aleksandar Đorđević objavio spisak igrača za naredne mečeve protiv Grčke i Estonije.

U Hrvatskoj bi mogao da se dogodi slučaj “Bojan Krkić”, a pažnju je privukla i fotografija Marija Balotelija koji ne liči na sebe iz starih dana.