0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZARADILI POVREDE: Dvojica Zvezdinih reprezentativaca na dužem odsustvu

Objavljeno: 11.09.18 u 10:44

Ekipa počinje da se kompletira, a levi bek i vezista imaju lakše povrede i očekuje se da budu spremni do 18. septembra, kada u goste dolazi Napoli.

Naporan i zgusnut kalendar takmičenja često donosi povrede, a kako saznaje HotSport dva reprezentativca Crvene zvezde imaju probleme.

Nenad Krstičić je tokom priprema reprezentacije Srbije osetio bol, dok je Milan Rodić dobio udarac sa Litvanijom i ranije je napustio meč u Viljnusu.

U pripremama za Rumuniju je radio smanjenim intezitetom sa strane. Dvojac ‘orlova’ danas se vraća klupskim obavezama, ali kako sada stvari stoje sledi im nešto duža pauza.

Realno je da preskoče subotnji megdan protiv Radnika na stadionu ‘Rajko Mitić’, a biće spremni za 18. septembar i debi u Ligi šampiona sa Napolijem.

Crveno-beli su tokom septembarske pauze radili bez devetorice igrača koji završavaju sa reprezentativnim obavezama, a poslednji ekipi trebalo bi da se priključe ‘orlići’ Aleksa Terzić i Srđan Babić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter