2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBEĆANO – ISPUNJENO: Poklon iz Rusije stigao na adresu Aleksandra Kolarova! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.18 u 19:18

Uskoro će biti navršena dva meseca od kako je okončano Svetsko prvenstvo u Rusiji, a još šest dana fali do tromesečja od gola kojim je Aleksandar Kolarov ušao u istoriju Rusije, Mondijala i srpskog fudbala.

Igrao se 56. minut kada je kapiten reprezentacije Srbije uputio pravi projektil ka golu Kostarike iz slobodnog udarca i na taj način našoj selekciji doneo pobedu na početku Mondijala.

No, to nije sve, pošto je i sam Kolarov dobio vredan poklon. Naime, on je postao strelac prvog gola na stadionu u Samari, pa je od guvernera ovog grada dobio na poklon „Ladu Nivu“, koju mu je danas uručila ambasada Rusije u Beogradu.

– Ovo je lep gest guvernera Samare i ambasadora Rusije koji je došao da mi uruči ključeve automobila. Zadovoljan sam i srećan poklonom, a bio bih još srećniji da smo prošli grupu na Svetskom prvenstvu, rekao je Kolarov za ruski „Sputnjik“.

Takođe, Kolarov je naveo da će automobil preći u ruke njegovog oca, koji se bavi zemljoradnjom.

A ovaj istorijski momenat pogledajte na sminku ispod:

(Youtube/ FIFATV)

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter