0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ: Odigrali smo dobro, ali ostaje gorak ukus nakon Rumunije

Objavljeno: 10.09.18 u 23:51

Nakon starta u Ligi nacija uz pobedu, Srbija na drugom meču novog takmičenja nije uspela da slavi.
Izabranici Mladena Krstajića su remizirali rezultatom 2:2 sa Rumunijom, a na konferenciji za medije je selektor Srbije poručio da nakon ovog dobro odigranog meča ipak ostaje gorak ukus.

– Čestitam igračima na zalaganju i dobroj igri, mogu slobodno da kažem. Jedino ostaje gorak ukus u ustima jer nismo uspeli da pobedimo, ali to je fudbal. Mislim da smo bili bolji i kontrolisali meč od početka do kraja, ali je na kraju bitan samo rezultat, kazao je Krstajić nakon meča.

I ovoga puta je kombinovao selektor Krstajić i po prvi put kao štopere upario Veljkovića i Spajića.

– I dalje smo u fazi formiranja reprezentacije, a mislim da je Liga nacija odlično mesto gde mogu da proverim mlade igrače i uverim se ko je od njih spreman za seniorski tim. Isto to je učinila i Rumunija koja je imala šest promena u odnosu na tim protiv Crne Gore. Matić je bio povređen i zato nije počeo utakmicu, nisam želeo da rizikujem sa Milenkovićem jer se na poluvremenu u Litvaniji požalio na povredu.

Srbija je večeras uspela da u dva navrata prokocka vođstvo.

– Ne znam kako da objasnim to što nam se dešava. Igrali smo bolje, pogotovo u prvom poluvremenu, stvarali prilike iz kojih smo davali golove. Čak je i posed bio na našoj strani, ali je sve to sada manje bitno jer smo primili dva jeftina gola

Nesumnjivo, do kraja ovog dela Lige nacija svaki meč će biti itekako važan.

– Do kraja takmičenja je bitan svaki meč, ali znali smo to i pre početka Lige nacija. Bez zalaganja neće moći da se uradi ništa, zbog toga smo maksimalno fokusirani na dolazeća iskušenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter