4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ PONOVO ŠOKIRAO: Blekija nema u timu, i ne samo njega, tu nije ni Matić (SASTAVI)

Objavljeno: 10.09.18 u 19:48

Selektor Mladen Krstajić ponovo je iznenadio postavom, a najviše čudi izostavljanje iz tima Nemanje Matića i Nikole Milenkovića.

Mladne Krstajić nastavlja da meša karte. Posle pobede nad Litvanijom u Viljnusu, ‘orlovi’ će u izmenjenom sastavu igrati u Beogradu protiv Rumunije. Za razliku od meča na Baltiku, u timu neće biti Milana Rodića, Nikole Mienkovića, Nemanje Matića, Andrije Živkovića i Filipa Kostića.

Umesto Blekija na terenu će biti Uroš Spajić, levog beka igraće kapiten Aleksandar Kolarov, dok će vezni red pored Nemanje Maksimovića držati Sergej Milinković-Savić i Saša Lukić. Po krilima će delovati Dušan Tadić i Adem Ljajić. Promene nije bilo na golu gde je Marko Dmitrović, kao i u napadu gde je Aleksandar Mitrović.

Evo sastava dva tima:

SRBIJA: Dmitrović – Rukavina, Veljković, Spajić, Kolarov – Maksimović, Lukić, Milinković-Savić, Ljajić, Tadić – Mitrović.
RUMUNIJA: Tatarušanu – Manea, Balaša, Sapunaru, Banču – Anton, Čipčiu, Stančiu, Draguš, Marin – Cukudean.

0
0

4 Komentara

  1. Oд Русије смо још гори!

    Имамо солидне играче, али и селектора који се учи. А то се плаћа као и свака школа.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da ce svaki posten igrac da bojkotuje ovu reprezentaciju. Secam se kad su pitali Dekija Stankovica da li bi on bio selektor Srbije. Covek im ladno rekao da nema sanse. Niko normalan nece da se mesa sa ovakvim ljudima u FS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter