5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda dobila ‘super’ ponudu za Bena…

Objavljeno: 09.09.18 u 10:42

Na stolu posle meča sa Salcburgom samo za pozajmicu klub iz Katara spremio dva miliona evra, a za cenu se raspitivali i iz Saudijske Arabije.

Uspesima u Evropi skače i cena igračima, a Crvena zvezda je mogla posle plasmana u Ligu šampiona i meča sa Red Bulom da zaradi mnogo novca. Kako saznaje HotSport, javio se klub iz Katara, koji je bio spreman da samo za pozajmicu do juna plati za Mohameda Bena (29) dva miliona evra i da se razgovara posle za konačan otkup. Odlaskom Nemanje Radonjića čelnici su odlučili da završe sa prodajom do naredne godine tako da je glatko odbijena priča za puštanje reprezentativca Komorskih ostrva.

Zvezda je u januaru platila Olimpijakosu za golgetera koji igra sezonu iz snova 500.000 evra, a za cenu koja je enormno skočila su se raspitivali iz Saudijske Arabije. Odbijeni su na prvom koraku. Jasno je da Ben predstavlja oslonac ekipe trenera Vladana Milojevića, koji je jedan od zaslužnih igrača za uspehe.

Još neki igrači poput Nenada Krstičića, Milana Pankova, Milan Borjana, Branka Jovičića imali su ponude koje su do daljeg ostavljene u fioci rukovodstva šampiona Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Haha kakvih 2 miliona? Ovaj covek nas je uveo u LS od cega cemo zaraditi 20 miliona. Njega sigurno necemo prodati ispod 5-6mil

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako je moguce da jos ne razlikujete pavkova i pankova posle ovoliko vremena stalno se ponavlja kao da je tekst napisao bard zivadinovic. Pavkov i samo pavkov nama drugog u zvezdi Pankov je skroz drugi fudbaler za njega se i ne cuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter