5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK NAPADAČA: Boaći će imati jaku konkurenciju za mesto u prvom timu

Objavljeno: 08.09.18 u 10:43

Ovakav epilog dodatno će pojačati Zvezd, pred nastavak sezone i start mečeva u Evropi.

Trener Vladan Milojević će moći da računa na igrača koji je zbog povrede bio na bolovanju desetak dana, a na raspolaganju su mu još Boaći i Pavkov.

Konkurencija na svakoj poziciji u timu Crvene zvezde je žestoka, a za nastavak sezone trener Vladan Milojević će imati još jednog napadača. Kako saznaje HotSport od povrede mišića u potpunisti se oporavio Nikola Stojiljković, koji je imao peh da na treningu pred put u Salcburg obnovi povredu zadnje lože. Bivši napadač Čukaričkog, Brage i Kajserija je počeo da trenira sa ekipom, dok je i dalje na bolovanju Milan Pavkov posle istegnuća vrata i manjeg potresa mozga mada se očekuje uskoro da bude u stroju.

Crveno-bele je pojacao Ričmond Boaći, koji jedva čeka novo pojavljivanje pred ‘delijama’, a ekipa treba da bude kompletirana od utoraka posle povratka reprezentativaca. Crvena zvezda sezonu nastavlja u petak kada na stadion ‘Rajko Mitic’ dolazi Radnik iz Surdulice.

0
0

5 Komentara

  1. POVRATAK NAPADAČA: Boaći će imati jaku konkurenciju za mesto u prvom timu- stoji u naslovu! Naprotiv, Boaći uopšte neće imati konkurenciju, već će odmah zauzeti rezervisano mesto u prvom timu! Ostali se mogu slikati za uspomenu! U Zvezdi jednostavno ne veruju u Pavkova, Stojiljkovića i Joveljića, jer u suprotnom ne bi dovodili Boaćija, rezervu iz 95. Lige sveta po FIFA rang listi! Zar zaista ovi što vode Zvezdu misle da spori Boaći, koji nema dribling i slabo igra glavom, može igrati protiv PSŽ, Liverpula i Napolija?! To će biti nova „Pohvala gluposti“ (kultno delo Erazma Roterdamskog):

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha ako je on nekom u napadu konkurencija onda da se ubijemo svi ali protiv ovih livada prvoligasa moze da ga pusti neki minut…odlazi taj na zimu na pozajmicu i dovodi se novi napadac i bolji od Boacija ako misle da i sledece godine jure evropu i da mogu lepo da uigraju tim. Ovo sa Stoiljkovicem je veliki promasaj ,ne zelim nikom lose niti mislim tako ali zao mi je sto moram reci taj u Sabac Macvi ne bi bio u 11…

    0
    0
    Odgovori
    • Sem sto je namestio tri gola u najbitnijim momentima nista nije uradio.Doktor odlicno vodi ekipu i ako kaze da on treba da igra onda znaci da je to isprasvno.Treba pitati Milojevica jel ima ucinak.Hteo je brzinom u Salcburgu da reaguje i video da ne ide odmah promenio igraca,na drugi gol bez razmisljanja previse donosi pravu odluku,treca izmena prava stvar.Covek jednostavno poznaje fudbal.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter