0
Evropske lige

FOTO: Twitter

ČELSIJEVA ŽELJA OSTALA NEISPUNJENA: Uprkos sjajnoj ponudi, golman umesto Londona zadužio opremu Parižana

Objavljeno: 08.09.18 u 19:11

Čelsi je ovog leta prodao Tiba Kurtou Realu iz Madrida, dok je u suprotnom smeru stigao Kepa Arizabalaga, ali je sve moglo da bude dosta drugačije da je PSŽ prihvatio ponudu za sjajnog čuvara mreže.

Parižani su se ovog leta pojačali Đanluiđijem Bufonom, pa je veliko pitanje kakvu ulogu će u narednih godinu dana imati Alfons Areola, ali uprkos izvesno manjoj minutaži reprezentativnog čuvara mreže Francuske, koji je fantastičnim odbranama doneo remi svojoj ekipi protiv Nemačke u prvom kolu Lige nacija, PSŽ nije želeo da ga pusti u London.

– Razgovarali smo tokom leta mnogo puta. Želeo je da dođe, ali konačna odluka nije bila moja. Mada, bilo bi zadovoljstvo raditi sa njim, rekao je Kristof Loličon, trener golmana Čelsija.

U dosadašnja četiri kola po dve utakmice branili su Bufon i Areola, i njihova ekipa je zabeležila sve četiri pobede, uz četiri primljena gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter