0
Evropske lige

POL POGBA: Ko zna šta će biti u budućnosti!

Objavljeno: 06.09.18 u 20:47

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da nije siguran da li će u bliskoj budućnosti i dalje igrati za taj klub.

Britanski mediji spekulisali su prethodnih nedelja da će Pogba otići iz Junajteda, pošto nije u dobrim odnosima sa trenerom Žozeom Murinjom, a da su za njega zainteresovani Juventus i Barselona.

– Trenutno sam u Mančester junajtedu. Imam ugovor, trenutno igram za taj klub, ali ko zna šta će se dogoditi u bliskoj budućnosti – rekao je Pogba za Skaj.

Murinjo je ove i prošle sezone u više navrata kritikovao Pogbu, koji je nedavno rekao da se plaši da će ga klub kazniti ako kaže šta stvarno misli, posle pitanja da li je srećan i da li se dobro oseća u Mančester junajtedu.

Upitan o odnosu sa Murinjom, 25-godišnji francuski fudbaler odgovorio je: „Naš odnos je igrač-trener, i to je sve“.

On je priznao da nije imao dobar stav u utakmici i porazu protiv Brajtona (2:3) prošlog meseca, ali je rekao da će uvek biti profesionalac.

– U jednu stvar možete da budete sigurni, a to je da ću uvek davati 100 odsto, bez obzira ko je trener, ja uvek dajem sve od sebe – naveo je Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter