1
Fudbal

ORLOVI ZAINTRIGIRALI I NEMCE: Nastasić poručio, nisam završio sa reprezentacijom – igraću kada Krstajić ode

Objavljeno: 06.09.18 u 16:57

Nakon Luke Milivojevića, izvesno je da ni Matija Nastasić u narednom periodu neće nastupati za nacionalni tim.

Makar dok je na klupi reprezentacije aktuelni selektor Mladen Krstajić.

Nakon što je u detaljnom saopštenju to potvrdio štoper Šalkea, Nastasić je i za nemačke medije govorio o sitauciji u reprezentaciji Srbije.

Nemcima je ova priča još zanimljivija jer se radi o aktuelnom fudbaleru Šalkea, Nastasiću, i nekadašnjem takođe defanzivcu tog tima, Mladenu Krstajiću.

– Krstajić se nije udostojio ni da me pozove. To me je još više razočaralo od njega. Prebacio je komunikaciju na pomoćnika u stručnom štabu. Sa njim sam pričao. Moje odustajanje od reprezentacije ne treba shvatati kao povlačenje. Nisam rekao da nikada više neću igrati za nacionalni tim. Samo dok je Krsatjić tu. Sačekajmo da vidimo šta će se dešavati u budućnosti, kazao je Nastasić za televiziju ‘Skaj’.

0
0

1 Komentara

  1. Можда селектор гријеши, али не можете ви који нисте ни позивани и до јуче сте се испилили и одлазили под велом тајни због менаџера и тајних договора да будете тако умишљени! Зато никад ништа нећемо ни освојити. Јер нам блавци од 20 година говоре кад ће играт а кад не. Спустите ае на земљу, ало бре.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter