5
Fudbal

UDARAC ZA UDARCEM: Još jedan fudbaler odbio da igra za Srbiju dok je Krstajić na klupi!

Objavljeno: 05.09.18 u 15:22

Maltene samo što je Luka Milivojević odgovorio Mladenu Krstajiću, usledio je još jedan udarac za našeg selektora.

Naime, Matija Nastasić, fudbaler Šalkea i jedan od igrača koji je trebalo da predstavljaju okosnicu tima u Ligi nacija, saopštio je da ne želi da igra za Srbiju dok se Mladen Krstajić nalazi na klupi reprezentacije.

On je u izjavi za medije u Nemačkoj istakao:

Nemam kontakt sa Krstajićem. On i ja nismo poslednji put razgovarali kako bi inače trebalo da se razgovara. Odlučio sam da je bolje da ostanem u Šalkeu i budem sa ekipom nego da budem deo ove reprezentacije. 

FOTO: STARSPORT

 

Nastasić je Mondijal propustio zbog navodne povrede, ali razlog za privremeno povlačenje iz reprezentacije nije izostanak iz Rusije:

Ne želim da budem deo ovog tima. Selektor me nije kontaktirao, što me je baš razočaralo. Videćemo šta budućnost nosi, ali sada nije trenutak da budem deo reprezentacije, zaključio je Nastasić. 

Interesantno je inače da su i Nastasić i Milivojević klijenti agencije LIAN Sports, koju predvodi menadžer Falji Ramadani, a kog je pomoćni trener u reprezentaciji Milan Obradović optužio za pokušaj puča u nacionalnom timu.

A šta je Luka Milivojević pre samo nekoliko minuta poručio selektoru pogledajte ovde.

 

0
0

5 Komentara

  1. Ne igras ti za selektora momcino nego za svoju zemlju (ako si pozvan) i onda izgines na terenu. nesto se ne sjecam da si bas takav doprinos dao kad si zadnji put igrao (bio pozvan)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter