8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PISAO FSS: Mogu li crno-beli dobiti veliko pojačanje za ‘večiti derbi’

Objavljeno: 05.09.18 u 12:13

Najveći derbi ovog dela Evrope odigraće se u 9. kolu Superlige Srbije.

Partizan i Crvena zvezda će ukrstiti koplja za nešto više od dve nedelje.

Kako sada stvari stoje, na tom meču Partizanu neće moći da pomogne jedan od najstandardnijih, Nemanja R. Miletić koji je na utakmici sa Bačkom zaradio direktan crveni karton posle starta nad Milanom Makarićem.

Aleksandar Živković je Miletića isključio na asistenciju pomoćnika koji je vidio situaciju iz 73. minuta pomenutog duela kada je defanzivac Partizana bez lopte udario Makarića koji ga je prethodno isprovocirao itekako oštrim startom.

Propisana kazna za direktan crveni karton u Superligi jeste dve utakmice neigranja, međutim Partizan je preuzeo sve konkretne poteze kako bi Miletić propustio meč sa Proleterom, ali ne i megdan sa Crvenom zvezdom kolo kasnije.

Disciplinska komisija FSS će sutra zasedati a jedna od donetih odluka ticaće se kazne Nemanje R. Miletića. Iz Partizana je u savez poslat dopunski izveštaj sa meča protiv Bačke sa željom da se defanzivcu prepolovi suspenzija.

FOTO: STARSPORT
0
0

8 Komentara

  1. Cekaj – onaj Savez koji „sprovodi aparthejd nad Partizanom“ koji „terorise Partizan“ sada se od tog saveza ocekuje da prekrsi pravilnik i smanji Mileticu kaznu zbog crvenog da bi mogao da igra derbi?

    0
    0
    Odgovori
  2. Kazna za direktan crveni je minimum 2 utakmice… Ne vidim koje „olaksavajuce“ okolnosti postoje da bi smanjili kaznu jer to se nikada nije dogodilo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter