2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Kolarov napao ljubimca Delija, a Bjeković upravu Partizana, Zvezda objavila cene karata za LŠ

Objavljeno: 03.09.18 u 23:30

Veliku prašinu podigao je i kontroverzni predsednik Napolija, kao i poruka direktora reprezentacije Srbije na kraju današnje konferencije u Staroj Pazovi.

I ovaj ponedeljak protekao je u velikom broju vesti koje su izazvale pažnju čitalaca, iako je usledila pauza u klupskom fudbalu i počela reprezentativna ‘akcija’.

Upravo zato dobili smo izjavu kapitena Srbije Aleksandra Kolarova o fudbaleru Zvezde Filipu Stojkoviću i Lacija Adama Marušića, kao i direktora reprezentacije Darka Kovačevića o tome koga Zvezda nije želela da pusti u nacionalni tim.

Istog dana, pripreme za svoje mečeve kvalifikacija počela je i mlada reprezentacija, a na njima ipak nije bilo novog veziste berlinske Herte.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, ona je danas zvanično objavila cene karata za Ligu šampiona, a veliku pažnju privukao je i kontroverzni Aurelio De Laurentis najavom tužbe zbog žreba u grupi u kojoj se Zvezda nalazi.

Takođe, crveno-beli u toku sutrašnjeg dana očekuju dolazak poslednjeg pojačanja, Ričmonda Boaćija, dok sa druge strane, od Partizana se emitovno oprostio njegov napadač Ognjen Ožegović.

Klub iz Humske je dobio ozbiljne kritike od strane bivšeg direktora Nenada Bjekovića, a prema našim saznanjima i ostao bez potencijalnog pojačanja koji će preći u Vojvodinu.

Vrlo čitana bila je vest o novom igraču u Košarkaškom klubu Partizan, kao i velikom problemu u koji je upala fudbalska reprezentacija Danske.

0
0

2 Komentara

  1. Kome ti bre pricas bilo sta.Sto ne izadjes pred novinare i da im kazes kako si postao kapiten tako sto je Kokeza hteo da odradi trening sa vama a Bane mu nije dao.Ovaj se naljutio na Baneta i dao tebi traku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter