4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Zima ipak daleko, Zvezda već potpisala rivala iz kvalifikacija! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.18 u 17:20

Crvena zvezda ne razmišlja samo o tome kako da što bolje izgleda na premijeri u Ligi šampiona ovog septembra, već i pojačanjima za zimski prelazni rok.

A i definitivno, prvo će biti fudbaler Spartaka iz Trnave, Erik Jirka. Crveno-beli nisu hteli da čekaju zimu za pregovore, već su to učinili već danas i potpisali predugovor sa Jirkom.

Sjajan finiš prelaznog roka imala je Crvena zvezda, a klub je nastavio da misli na budućnost i angažovan je mladi reprezentativac Slovačke. Erik Jirka je novi član crveno-belih sa kojima je juče potpisao predugovor, ali će u dogovoru sa Spartakom ostati u Trnavi do kraja prvog dela sezone, kada može da pređe u Ljutice Bogdana.

Ukoliko se proceni da je za fudbalera rođenog 1997. najbolje da u Slovačkoj ostane do kraja sezone, Jirka će za Spartak igrati do maja.

Bivši protivnici iz kvalifikacija za Ligu šampiona su podsredstvom menadžera Milana Dudića i njegovog poslovnog partnera iz Bratislave sklopili posao, a određeno obeštecenje pripašće Spartaku.

Jirka je danas pre parafa ugovora odradio lekarske preglede u Košutnjaku, a zatim razgovarao sa rukovodstvom Crvene zvezde i zbog obaveza u mladoj selekciji Slovačke morao je da se vrati kući. Sa crveno-crnima krilni napadač igraće u Ligi Evrope tako da će sticati iskustvo za nove izazove u 2019. godini, koji ga očekuju u Srbiji.

FOTO: HOTSPORT
0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter