6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ČEKANJU DOŠAO KRAJ: Zvezda objavila cene ulaznica za Ligu šampiona, nekima pristupačne – nekima ne

Objavljeno: 03.09.18 u 14:40

Crvena zvezda će ove jeseni ugostiti tri evropska velikana, Napoli, Liverpul i PSŽ, a prodaja paketa ulaznica počinje 10. septembra.

Sem redovnih zarada od plasmana u Ligu šampiona, Crvena zvezda će kasu popuniti i ulaznicama za mečeve u ovom takimčenju.

Zvezda je objavila cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona, a najjeftiniji paket košta 7.500 dinara, za severnu i južnu tribinu. Bočna mesta na istoku koštaju 12.000 dinara, a na centralnom delu tribine 15.000.

Razlika je i na zapadu, bočni delovi su 15.000 dinara, a centralni deo košta 18.000. Vlasnici sezonskih ulaznica imaće popust od 50 odsto na kupovinu karata za Ligu šampiona.

Prema propozicijama elitnog takmičenja pojedinačne karte puštaće se nekoliko dana pred utakmicu i broj će biti ograničen. Prvu utakmicu kod kuće Crvena zvezda igra 18. septembra od 21 čas protiv Napolija, drugu, sa Liverpulom, 6. novembra od 19 časova, a poslednju 11. decembra od 21 protiv PSŽ-a.

0
0

6 Komentara

  1. Puno je ko putuje 500-600 km u jednom pravcu,i ne kupuje sezonsku jer nemoze dolaziti svaki vikend na prvenstvo,a dolazi na sve evropske zadnjih 30 godina kao ja,i placa clanarinu od pocetka,i nema nikakav benefit kod kupovine,i gledao IFK,Irtis ,Nistru……kad vecina nije htela da ide na stadion.Nije Zvezda Beograd,nego Srbija i pola Evrope srpske dijaspore.Malo se osecamo zanemareno ,odbaceno od voljenog kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • Kupi sezonsku brate,nisi u pravu.Za istok sam platio sezonsku 3500,odgledavši samo tekme u kvalifikacijama za LŠ mi se isplatila,a gde su prvenstvo i kup.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter