0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Minimalna pobeda Partizana, sa igračem manje (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.18 u 22:54

Crno-beli su uspeli da upišu pobedu u sedmoj rundi domaćeg šampionata.

Jedini gol na utakmici Partizana i Bačke postigao je Svetozar Marković.

Partizan je bio opasniji na startu. Već u 5. minutu dobru priliku imao je Nebojša Kosović koji je gađao preko gola, da bi već u sledećoj akciji crno-beli ponovo zapretili preko desnog boka, ali je reagovao golman gostiju.

U 9. minutu se u šansi našao Rikardo Gomeš, međutim Ilić je uspeo da odreaguje ispred napadača Partizana koji je tražio jedanaesterac zbog navodnog igranja rukom.

Zogović je u 16. minutu sprečio Partizan da dođe do gola iz najbolje šanse. Centrirao je Valijente, a gađao Goran Zakarić, međutim golman Bačke je bio na visini zadatka. Na odbitak je natrčao Rikardo Gomeš, međutim udarac nije bio opasan.

Na samom startu drugog poluvremena je Partizan konačno došao do prednosti. Velike zasluge idu Nemanji Nikoliću koji je odlično centrirao, prebacio celu odbranu Bačke i majstorski uposlio Svetozara Markovića koji je nakon utrčavanja u padu glavom poslao loptu u mrežu Zogovića.

(Izvor: YouTube/Grobar PFC)

Od 75. minuta Partizan je imao igrača manje na terenu. Prvo je Makarić oštro startovao na Nemanju Miletića koji je potom bez lopte, sa leđa udario igrača Bačke. Sudija Živković je odlučio da Miletiću da crveni, a Makariću žuti karton.

Mogla je Bačka do boda u nadoknadi utakmice, ali je Filip Kljajić spasao Partizan. Bek gostiju Grabež je odlično istrčao, primio pas i gađao, ali pravo u čuvara mreže crno-belih.

PARTIZAN – BAČKA 1:0
(Marković 49)

PARTIZAN: Kljajić – Nemanja Miletić, Valjente, Marković, Šehović – Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić – Nikolić, Gomeš (od 75. Vulićević).

BAČKA: Zogović – Ilić, Bjeloš, Makarić, Mladenović, Jovanović, Mićić (od 66. Spremo), Pantić (od 86. Arsić), Grabež, Radinović (od 74. Đorić), Gavrić.

Superliga Srbije, 7. kolo:

Petak

Mladost L. – Mačva Š. 1:2 (1:1)
(Pejović p. 27 – Gavrić 19, Obrovac 81)

Subota

Zemun – Rad 1:0 (0:0)
(Kukuličić 46)

Čukarički – Radnički N. 1:1 (1:1)
(Stojanović 23 – Stevanović 29a.g.)

Napredak – Voždovac 0:0

Radnik S. – Proleter 0:0

Nedelja

Spartak S. – Dinamo V. 2:0 (1:0)
(Marčić 9, 52)

Vojvodina – Crvena zvezda 1:4 (1:2)
(Đuričin 20 – Pavkov 16, Ben 44 PEN, 77, Babić 90+3)

Partizan – Bačka 1:0 (0:0)
(Marković 49)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter