0
Evropske lige

MURINJO TERA PO SVOM: Najbolji sam! Ko je uradio ovo što sam ja?

Objavljeno: 02.09.18 u 12:29

Uoči današnjeg meča protiv Barnlija (17h), menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, ponovo je bio na udaru predstavnika medija.

Opet je morao da se brani od pitanja otkaza koje se sve češće postavlja i to je učinio u svom stilu – napadom.

Nakon što je, posle poraza od Totenhema (0:3) sa tri prsta podsetio novinare da je osvojio više Premijer liga nego svi ostali menadžeri zajedno, Portugalac je još jednom morao da im dokazuje da je ‘najbolji’.

– Trener sam jednog od najvećih klubova na svetu, a ja sam jedan od najvećih trenera na planeti – poručio je Murinjo, ne obazirući se na priče da je ‘njegovo vreme prošlo’.

Novinari su mu postavili pitanje da li će tako misliti i ukoliko ponovo ostane bez titule na kraju sezone.

– Pitate li isto trenera koji je sezonu završio na trećem mestu? Ili na četvrtom? Prošla sezona je za nas bila neverovatna, ali vi to sigurno ne želite da priznate. Analiziram svoje postupke i bitnije mi je šta ja mislim, a ne vi. Poslednja smo engleska ekipa koja je osvojila trofej u Evropi. Ponavljam, osvojio sam osam titula i jedini sam trener koji je bio prvak u Engleskoj, Španiji i Italiji. Ne male titule i ne u malim državama. Prošlogodišnje drugo mesto u Premijer ligi je jedno od mojih najvećih dostignuća u karijeri – poručio je Žoze Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter