0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ MORA DA MENJA: Posle ulaska u Ligu šampiona ovim oružjem napada tri boda u Novom Sadu

Objavljeno: 02.09.18 u 10:10

Zvezda želi da prvi krug sezone pred pauzu ukrasi novom pobedom, a očekuje se par izmena u startnoj postavi. Na spisku povređenih je Nikola Stojiljković.

Često je problem posle evropskih bitki spremiti se za trku u šampionatu, a pogotovo što Crvenu zvezdu čeka derbi od 19 časova protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Dani slave posle prolaza Salcburga i ulaska u Ligu šampiona traju kod navijača, ali izabranici trenera Vladana Milojevića imaju novi zadatak da upisu tri boda. Najavljen je juče maksimalan kapacitet na stadionu ‘Karađorđe’, a kako saznaje HotSport startni sastav gostiju imaće par promena.

Pojedini igrači su premoreni i imaju sitne povrede posle Austrije, a pošto sledi pauza neće se danas forsirati i naravno u kombinaciji nisu tri pojačanja: Ricmond Boaći, Goran Čaušić i Marko Marin.

Nna spisku povređenih je i Nikola Stojiljković. Pored standardne odbrane slede ‘osveženja’ u vezi i napadu, a nove uloge neće promeniti sistem igre.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Jovančić, Srnić, Kafu, Ebisilio (Ben) – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter