3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED VOJVODINU: Vladan Milojević otkrio koliko su spremne novajlije, Čaušić i Boaći mogu odmah – a Marin…

Objavljeno: 01.09.18 u 13:56

Nakon plasmana u Ligu šampiona Crvena zvezda ovog vikenda nastavlja takmičenje u Superligi.

Naredni rival izabranika Vladana Milojevića je ekipa Vojvodine.

– Idemo u Novi Sad da odigramo utakmicu sa jednim stvarno dobrim klubom, čija istorija to pokazuje. Mislim da je pravi derbi, uvek je lepo igrati na Karađorđu, pred Novosađanima, Novi Sad mi je drag, a znate i da je moj sin u Vojvojdini. Čeka nas jako teška utakmica, spremićemo se na najbolji mogući način. Poznajem Vojvodinu pošto mi sin igra tamo, pa sam ih gledao uživo, a poznajem ljude koji je vode. Ovo je Vojvodini sezona prekretnica, imaju mlade igrače, tako su na pravom putu, a imaju i dobrog trenera koji veliki radnik. Mislim da imaju veliku Budućnost. Mi hoćemo da se prikažemo u najboljem svetlu i želimo da publika u Novom Sadu bude zadovoljna. Očekuje nas spektakl. Derbi je, tako da očekujem dobar fudbal i da svi uživamo, počeo je Milojević.

Trener crveno-belih je govorio o tome i da ne sumnja da će njegovi izabranici uložiti isto truda koliko i za pobedu u Salcburgu.

– Ne plašim se uopšte, nego ću biti ljut ako budu takvi, jer će se onda pokazati da nismo to što jesmo. Normalno je da imaju emotivno pražnjenje, ali takav nam je posao, ne smemo da zaboravljamo sledeću utakmicu. Pokazali smo na treningu da je ta utakmica iza nas, okrećemo se prvoj sledećoj, a to je Vojvodina.

Jedno od pitanja odnosilo se na to u kojoj će meri Zvezdi sada biti lakše nakon uspešno odigranih kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Uvek su jul i avgust jako teški. Prvenstvo je drug, a ovde imate mini-takmičenje gde ostvarujete ciljeve već krajem avgusta, tako da je veliki naboj, za razliku od prvenstva koje je dosta dugo i gde imate vremena da ispravite neke nepredviđene stvari ili da stignete. Što se tiče Evrope, to je jako teško. Donekle jeste rasterećujuće, ali nemamo taj komfor da se opuštamo.

U poslednjim minutima prelaznog roka crveno-beli su dobili tri pojačanja, Gorana Čaušića, Marka Marina i Ričmonda Boaćija.

– Mogu da kažem da sam uvek srećan kada dođu dobra pojačanja, a dobili smo tri dobra i kvalitetna igrača. To su bili naši ciljevi od početka, pojačaće konkurenciju, a samo zdrava i dobra konkurencija vas tera da budete bolji. Ostali smo u trci za sva tri trofeja, a Crvena zvezda uvek ima najviše ciljeve, imaćemo dosta utakmica do decembra, voleo bih da ih vrlo brzo imam na raspolaganju. Boaći i Čaušić su već igrali takmičarske utakmice, jedino ćemo oko Marka videti u kakvom je stanju, ali će nam pomoći dve nedelje reprezentativne pauze, rekao je Milojević.

Vladan Milojević će se ove sezone taktički nadmudrivati sa tri itekako poznata trenerska imena, Karlom Anćelotijem, Jirgenom Klopom i Tomasom Tuhelom.

– Možda bi najbolje bilo da ništa ne kažem, jako ih poštujem i cenim i dosta toga su uradili. Ne bih ja tu nešto posebno pričao, oni su oni, mi smo mi, ja sam ja, igramo 11 protiv 11, ali sigurno pripadaju samom vrhu, među najboljim su trenerima na svetu. Biće mi čast i sigurno ću moći mnogo da naučim od njih.

0
0

3 Komentara

  1. Vladan Milojević će se ove sezone taktički nadmudrivati sa tri itekako poznata trenerska imena, Karlom Anćelotijem, Jirgenom Klopom i Tomasom Tuhelom – stoji u tekstu Hotsporta! Ma, siguran sam da će ih Miloje sve nadmudriti! On će pripremiti dosad neviđenu taktiku za LŠ, parkirani autobus, sa preskakanjem sredine terena i ubacivanjem centaršuteva sa pozicija štopera na Boaćija, kojem je specijalnost igra leđima a Boaći će svima dokazati svoju veličinu, kao i prošle godine kada je u LE postigao čak 1(jedan) gol!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter