0
Evropske lige

FOTO: screenshot / youtube.rs

MASIMILIJANO ALEGRI: Kristijano Ronaldo je bio ljut

Objavljeno: 31.08.18 u 18:15

Trener Juventusa preneo je osećanje najboljeg igrača sveta u danu kada je održana svečanost u ‘Grimaldi forumu’ u Monte Karlu.

Na njoj je UEFA odlučila da nagradu za najboljeg fudbalera u Ligi šampiona za prošlu sezonu dodeli Luki Modriću, a ne Kristijanu Ronaldu, koji je bio najveći favorit, uz trećeg konkurenta Mohameda Salaha.

Međutim, kako se obično unapred zna laureat, Portugalac nije želeo da se pojavi na svečanosti, a trener Juventusa Masimilijano Alegri otkrio je da je novi napadač ‘stare dame’ bio veoma ljut tokom jučerašnjeg dana.

– Ronaldo je dobro, trenirao je dobro. Normalno je da je juče (četvrtak) bio ljut jer je prošle sezone postigao 15 golova u Ligi šampiona i zajedno sa Modrićem i ostatkom tima osvojio to takmičenje. Bio je veoma uznemiren, ali to pokazuje da nastavlja da radi i da želi da bude najbolji za nas. To je naša prednost – rekao je Alegri.

Ronaldo je ove sezone odigrao dve utakmice u dresu Juvea, ali se nije upisao u listu strelaca ni protiv Kjeva, ni protiv Lacija. Nova prilika biće u subotu protiv Parme u gostima.

Vredi napomenuti da je na svečanosti u Monte Karlu Juventus u žrebu za Ligu šampiona dobio rivale u grupi H: Mančester junajted, Valensiju i Jang Bojs.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter