0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

KAPITEN ČUKARIČKOG: Meč sa Radničkim najbitniji od početka sezone

Objavljeno: 30.08.18 u 18:15

Posle serije mečeva sa, uslovno rečeno, lakšim rivalima, Čukarički će igrati derbi za derbijem.

Na gostovanju Crvenoj zvezdi prikazana je veoma dobra igra, uprkos porazu (2:1), Brđani su ostavili lep utisak. Složio se sa tim i kapiten Čukaričkog Marko Docić.

– Mnogo ljudi je reklo da smo dobro odigrali, to i ja mislim. Dosta vremena smo proveli na Zvezdinoj polovini, dugo smo kontrolisali utakmicu, a izgubili smo najviše zbog svog neiskustva. Mlad smo tim, a Zvezda ima dosta evropskih utakmica i iskustva u igri na rezultat, malo nam se to obilo o glavu. Ali hrabri nas igra protiv ekipe koja je, eto, ušla u Ligu šampiona, stvarali smo šanse protiv njih, išli u goste da se sa njima nadigravamo – kazao je Docić.

Odlaskom Nikole Drinčića Docić je dobio zadatak da izvodi sve prekide. Posle njegovog sjajno izvedenog kornera Čukarički je na stadionu „Rajko Mitić“ postigao pogodak.

– Nije mi to strano, prekide sam izvodio u svim klubovima u kojima sam ranije igrao. Što se tiče meča protiv Zvezde, žao mi je zbog slobodnog udarca koji sam morao mnogo bolje da izvedem. Bio sam razočaran i iznerviran posle toga, iz tih pozicija uglavnom pogađam.

Seriju teških mečeva Čukarički će nastaviti u subotu (18 časova, TV Arenasport 1), kad na Banovo brdo stiže Radnički iz Niša.

– I njima i nama cilj je isti, plasman u Evropu. Ponovo ćemo igrati pred TV kamerama, biće to dobra i zanimljiva utakmica. Prilično su iskusna ekipa, imaju dosta starijih igrača, ali i onih koji su se vratili iz inostranstva. Uz neku našu dozu hrabrosti možemo da odigramo dobro. Znamo šta nas čeka, oni će igrati visok presing, biće agresivni, ali smo isto tako svesni da imamo naše šanse. Moraćemo da se pripazimo i njihovih prekida, imaju i dobre skakače i izvođače slobodnih udraca. Za nas je ovo svakako najbitnija utakmica od početka sezone – zaključio je na kraju razgovora Marko Docić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter