0
Evrokupovi

DODELJENE NAGRADE U ‘GRIMALDI FORUMU’: Luka Modrić najbolji fudbaler Evrope (FOTO)

Objavljeno: 30.08.18 u 19:28

U konkurenciji Kristijana Ronalda, Luke Modrića i Mohameda Salaha, za najboljeg igrača ‘starog kontinenta’ proglašen je hrvatski reprezentativac.

Svečanost u ‘Grimaldi forumu’ osmišljena je tako, da su uoči svakog od četiri ‘šešira’ tokom žreba za Ligu šampiona, proglašeni najbolji golman, defanzivac, vezista i napadač prošlogodišnjeg izdanja elitnog takmičenja.

Svi laureati došli su iz prošlosezonske ekipe Real Madrida. Za najboljeg čuvara mreže nagradu je dobio Kejlor Navas, među defanzivcima nije bilo premca Serhiju Ramosu, Luka Modrić je najbolji igrač sredine terena, a u napadu je nagradu dobio Kristijano Ronaldo, koji je ovog leta prešao u Juventus.

Zatim se nakon obavljenog žreba pristupilo dodeli nagrada najboljem igraču i igračici Evrope. Kod dama to je Pernil Harden, a kod muškaraca je za najboljeg fudbalera proglašen Luka Modrić.

Hrvat je na velikoj sceni izjavio da mu je to ostvarenje sna i da je za svoj uspon u karijeri najviše zahvalan svom ocu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter